En el marc del compliment de la legislació vigent, recollida en la Llei Orgànica 15/1999, del 13 de desembre, sobre protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), l’objectiu del qual és garantir i protegir, el tractament de les dades personals, les llibertats i drets fonamentals de les persones físiques, i especialment del seu honor i intimitat personal, CAN PUJOL informa als usuaris que:
CAN PUJOL ha adoptat les mesures tècniques i organitzatives en relació a la normativa vigent.
HERAS-ALAY, S.C garanteix la total privacitat de les dades personals dels nostres clients i usuaris. Totes les dades enviades a través dels formularis que figuren a la nostra web, formen part d’una base de dades protegida d’acord amb les esmentades lleis.

Aprofitem per recordar-li que HERAS-ALAY, S.C no ven ni comparteix amb cap entitat o organització les dades que els nostres usuaris ens han facilitat. Aquestes dades només podran ser usades per facilitar als interessats informació sobre els serveis donats i sobre el procediment per reservar habitacions.

Vostè pot executar els drets d’accés, rectificació i cancel.lació de les seves dades, així com expressar el seu desig de no voler rebre informació de la nostra empresa, comunicant-ho a la següent direcció de correu electrònic: info@canpujol.cat.