Avis legal: Condicions d’utilització d’aquesta web. Protecció de dades personals.

1. Dades identificatives de l’empresa
En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, de l’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, a continuació s’exposen les dades identificatives de l’empresa.
NOM: AGROTURISME PUJOL S.C.
NIF/CIF: J55192256
DOMICILI SOCIAL: C/ Orient, nº11 – 17133 Serra de Daró – Spain.
TELÈFON/S: +(34)972 640 194
DIRECCIÓ DE CORREU ELECTRÒNIC: info@canpujol.cat

2. Propietat intel·lectual i industrial
Tots els drets sobre la propietat industrial i intel·lectual del web www.canpujol.cat incloent els elements continguts en les mateixes (per tant: textos, software, imatges,…, etc) pertanyen a CAN PUJOL o, en el seu cas, a terceres persones.

L’usuari podrà visualitzar els continguts, imprimir-los o emmagatzemar-los en un suport físic sempre i quan siguin destinats, única i exclusivament, per a l’ús personal i privat.

Està prohibit, per tant, la seva reproducció, distribució, alteració, descompilació i difusió pública dels mateixos, total o parcial, sense la deguda autorització expressa del propietari de tots els drets citats, CAN PUJOL. Així mateix estan protegits per la llei els noms comercials, emblemes, marques, etc.., de qualsevol tipus de continguts del nostre web.

3. Protecció de dades de caràcter personal
En el marc del compliment de la legislació vigent, recollida en la Llei Orgànica 15/1999, del 13 de desembre, sobre protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), l’objectiu del qual és garantir i protegir, el tractament de les dades personals, les llibertats i drets fonamentals de les persones físiques, i especialment del seu honor i intimitat personal, CAN PUJOL informa als usuaris que:
CAN PUJOL ha adoptat les mesures tècniques i organitzatives en relació a la normativa vigent.
CAN PUJOL garanteix la total privacitat de les dades personals dels nostres clients i usuaris. Totes les dades enviades a través dels formularis que figuren a la nostra web, formen part d’una base de dades protegida d’acord amb les esmentades lleis.

Aprofitem per recordar-li que CAN PUJOL no ven ni comparteix amb cap entitat o organització les dades que els nostres usuaris ens han facilitat. Aquestes dades només podran ser usades per facilitar als interessats informació sobre els serveis donats i sobre el procediment per reservar habitacions.

Vostè pot executar els drets d’accés, rectificació i cancel.lació de les seves dades, així com expressar el seu desig de no voler rebre informació de la nostra empresa, comunicant-ho a la següent direcció de correu electrònic: info@canpujol.cat.